Erotisme i tabús

Coberta GEE Erotisme i tabús

Erotisme i tabús en l’etnopoètica.

Edició a cura d’Anna Francés i Jaume Guiscafrè.

Alacant: Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, Arxiu de Tradicions de l’Alguer i Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, novembre 2013.

ISBN de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert: 978-84-7784-651-2
ISBN de l’Arxiu de Tradicions de l’Alguer / Grafica del Parteolla: 978-88-6791-044-1
DL: A 511-2013

304 pàgines

→ descarregar el llibre

llegir el llibre en línia

5 respostes a Erotisme i tabús

 • Sóc un afeccionat de l´etnopoètica, fill de Torrelavit, i membre de l´Institut d´Estudis Penedesencs. Actualment estic investigant a una folklorista nadiua de Lavit del Penedès (avui Torrelavit, després de la unió de Terrassola amb Lavit al 1920).
  M´agradaria comprar el llibre “Erotisme i tabús en l´etnopoètica”. On el puc trobar ?

  • Benvolgut Pere. En aquesta mateixa pàgina et pots descarregar la versió completa en pdf. Si t’interessa igualment l’exemplar en paper, contactarem de nou per a concretar-ne l’adquisició. Salutacions!

  • Benvolgut. M’informen que el llibre té distribució i que es pot aconseguir si es demana a qualsevol llibreria. Salutacions!

   • Moltes gràcies. Ja miraré a La Central. Casa del llibre o El Corte Inglés.
    També estic indagant sobra la informadora folklorista Montserrat Cardús, filla de Lavit del Penedès (avui Torrelavit), que fóu informadora de l´Adelaida Ferrer, per una comunicació al Institut d´Estudis Penedesencs. Ja he extret al Arxiu Històric de la ciutat de Barcelona (del arxiu Rossend Serra i Pagès), i de l´Inventari de l´Obra del Cançoner Popular de Catalunya.
    M´agradaria consultar una mica a la Laura Villalba, donat que sóc jo sols un trist historiador local (de Torrelavit), que m´agradaria recuperar la figura de la Montserrat Cardús per al nostre poble. No sé si em podríeu donar la seva direcció, telèfon, o adreça electrònica.
    Gracies de nou, i salut !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
 • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció