Delegació del Bages

Diumenge 5 de juliol, caminada matinal circular per l’Anella Verda de Manresa.

Després d’uns mesos d’aturada obligada de les sortides de la ICHN-Bages per la pandèmia de coronavirus, us proposem una sortida matinal, circular i íntegrament a peu des de Manresa, amb els objectius de reprendre les sortides naturalistes col·lectives i d’estrenar dos nous equipaments a l’Anella Verda de Manresa: l’itinerari de la Solana dels Comtals, ben condicionat i interpretat, i la passera de can Poc Oli sobre el riu Cardener. Continua llegint

Els cursos naturalistes de la Institució i sortides tècniques a projectes de camp

Cursos 

· 11 i 12 de juliol de 2020. Els briòfits. Caracterització de les comunitats per a programes de seguiment d’hàbitats, a càrrec de Miquel Jover, Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona.
· 25 de juliol de 2020. Zoocecidis i estructures similars produïdes per artròpodes, a càrrec de Juli Pujade, UB i ICHN.

Sortides tècniques a projectes de camp

· 11 i 12 de juliol de 2020, de 9 a 18 h, Estudi dels mamífers semiaquàtics dels rius del nord del Solsonès, a càrrec de David Guixé i Noel Caparrós, Grup de Natura del Solsonès i Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.
· 18 de juliol de 2020, de 9 a 20 h, a Ulldeter (el Ripollès), Seguiment de flora vascular amenaçada del Ripollès, a càrrec de Xavier Oliver, Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural.

Per a més informació i inscripció: Secretaria de la ICHN; telèfon: 933 248 582; a/e: ichn@iec.cat.

Consulteu el programa complet

Delegació d’Osona – GNO

Sortides Naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals»

Dissabte 11 de juliol de 2020, de 10 a 14 h, Les libèl·lules, a càrrec de Josep García Moreno, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN). Més informació…

La participació a totes les sortides és gratuïta, però cal inscripció prèvia a l’adreça electrònica info@museudelter.cat o del telèfon 938 515 176.

Consulteu el web del GNO