Delegació d’Osona – GNO

Sortides Naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals»

Dissabte 21 de setembre de 2019, de 10 a 14 h, La geologia i els fòssils. Descoberta de l’escull coral·lí de Collsuspina a MoiàMés informació…
Divendres 27 de setembre, de 19 a 23 h, Els ratpenats. Més informació…

La participació a totes les sortides és gratuïta, però cal inscripció prèvia al web www.museudelter.cat, a l’adreça electrònica info@museudelter.cat o al telèfon 93 851 51.

Consulteu el web del GNO

Grup Orquidològic de Catalunya

Exposició col·lectiva del GOC «Les orquídies silvestres de Catalunya», a l’Espai Cultural Can Bisa, de Vilassar de Mar (Carrer Montserrat, 8). Es podrà visitar des del 14 de setembre al 20 d’octubre.

El mateix dia 14, a les 18 h, es farà la inauguració i la xerrada Les orquídies silvestres de Catalunya, a càrrec de Jordi Prat, membre del GOC. Cartell.

Presentació de la Col·lecció Maluquer de guies de camp

Dimecres 11 de setembre de 2019, a les 12.45 h, a l’escenari 1 de l’avinguda de la Catedral de Barcelona, en el marc de la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català, tindrà lloc la presentació de la Col·lecció Maluquer de guies de camp (flora i fauna), editada per Brau Edicions.

Hi intervindran: Jordina Belmonte, presidenta de la ICHN; Marta Goula i Josep M. Panareda, autors; i Jenar Félix, editor. Invitació

Genomics for Biodiversity Symposium

Els propers 12 i 13 de setembre de 2019, a la Sala Prat de la Riba, IEC, tindrà lloc el Genomics for Biodiversity Symposium, un projecte per a la seqüenciació del genoma de les espècies eucariotes del territori català. Organitzat per l’IEC, la SCB i la ICHN.

Per a més informació i inscripció, seguiu aquest enllaç.