Enregistraments a Blanes i a Palafrugell

Durant l’any 2015 i 2016 vàrem desplaçar-nos fins a les terres de Girona per aconseguir més enregistraments. L’associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà, amb la seu a Palafrugell, fundada l’any 2013, i el Centre de Persones Sordes de Blanes i la Selva, amb la seu a Blanes i fundada l’any 1984, han estat les primeres localitats gironines que hem visitat. A Palafrugell hi vàrem anar el novembre de 2015, i hi vàrem enregistrar la parella de la franja d’adults. A Blanes hi vàrem anar un cap de setmana del febrer de 2016, i hi vàrem poder enregistrar la parella de majors de 51 anys. Esperem que més endavant puguem consensuar els horaris per a poder gravar la parella de joves de Blanes, que ens falta. A totes dues entitats els agraïm la càlida acollida i la bona disposició a l’hora de dur a terme les gravacions.

Share

Els comentaris estan tancats.