Ajuts per a l’organització de congressos i simposis (ARCS)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) convoca anualment els Ajuts per a l’organització d’accions mobilitzadores (ARCS), és a dir, congressos, simposis, cicles de conferències i seminaris d’especial rellevància científica, social, humanística i tecnològica, a Catalunya. Aquests ajuts van destinats a investigadors que siguin membres del comitè organitzador de l’activitat i estiguin vinculats a algun organisme de recerca català. Al portal MERIDIÀ, s’ha actualitzat l’Informe Ajuts per a l’organització d’accions mobilitzadores (ARCS) amb la informació corresponent a la convocatòria de 2009.

En el període 1997-2009 s’han concedit 2.017 ajuts per un total de 4,6 milions d’euros. Per àmbits dels Reports de la recerca a Catalunya, les àrees científiques predominants són Medicina (11,2%), Economia (7,4%), Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (6,2%), Altres Filologies (6,2%) i Història (6,1%). De les concessions, un 62,6% corresponen a universitats, un 18,4% a instituts i centres de recerca i un 19,0% a altres tipus d’entitats.

Per a més informació podeu consultar el lloc web de l’AGAUR, així com l’apartat de Recursos Econòmics del portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter