Convocatòria: Ajuts a la recerca RecerCaixa (2011)

L’Obra Social La Caixa i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) convoquen els Ajuts a la recerca RecerCaixa 2011 per a investigadors doctors de les universitats i centres de recerca de Catalunya. La convocatòria restarà oberta fins el 9 de juny i les sol·licituds es poden tramitar a través del portal web de RecerCaixa, on també podeu consultar les bases de la convocatòria i els projectes seleccionats l’edició anterior.

2 respostes a Convocatòria: Ajuts a la recerca RecerCaixa (2011)

 • Marta Sancho diu:

  Hola.
  Estic intentant entrar a la pàgina de RecerCaixa per baixar-me els impresos i no funciona.
  Sabeu què passa?
  Gràcies.

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

   Benvolguda,

   en resposta a la teva consulta, ara el lloc web de RecerCaixa funciona correctament. El problema pot estar relacionat amb la versió del programa Acrobat dels impresos, on s’hi pot llegir la següent nota: “Per tal de completar, desar i enviar les dades del formulari de sol·licitud és imprescindible disposar de l’Adobe
   Reader versió 8.0.0 o versions posteriors”.

   Cordialment,

   Equip de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC)
   Institut d’Estudis Catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter