Convocatòria: Programa Junta para la Ampliación de Estudios (Convocatoria JAE DOC 2011)

El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha obert la Convocatoria JAE DOC 2011 dins del Programa Junta para la Ampliación de Estudios (JAE), per a la incorporació d’investigadors amb grau de doctor, mitjançant contracte de pràctiques. L’objectiu d’aquesta línia d’actuació és formalitzar 97 contractes laborals per a perfeccionar la formació i l’experiència de doctors en centres i instituts del CSIC, durant un període de temps que no superi els 36 mesos.

Els contractes estan cofinançats pel nou Programa Operativo Plurirregional Adaptabilidad y Empleo 2007-2013, i estan dirigits especialment a aquells investigadors que han realitzat una estada postdoctoral en un centre diferent al que sol·liciten incorporar-se, i que volen adquirir una major especialització en el CSIC. També hi poden optar els investigadors que acaben de finalitzar la tesi doctoral i volen continuar la carrera investigadora en un centre diferent d’on van realitzar la formació predoctoral.

El termini de presentació de sol·licituds és el 15 de gener de 2012, i s’ha de formalitzar per via telemàtica a través del lloc web del CSIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter