Indicadors d’Alta Tecnologia de la Comunitat Valenciana

IVEL’Institut Valencià d’Estadística (IVE) ha publicat al seu lloc web els Indicadors d’Alta Tecnologia de la Comunitat Valenciana amb dades estadístiques corresponents al període 2008-2010. S’ofereix  informació sobre sectors productius i grups de productes que, segons la metodologia de l’OCDE i Eurostat, estan considerats d’alt contingut tecnològic i són concebuts com una mesura dels resultats i l’impacte de l’R+D en l’economia valenciana.

Aquesta estadística, que vol constituir-se com una eina per a l’anàlisi de la competitivitat i internacionalització del país, està estructurada en tres apartats. En el primer es presenten les variables econòmiques, tant per sectors com per productes d’alta tecnologia, a continuació el segon dedicat a les variables d’ocupació i recursos humans i, finalment, el tercer apartat ofereix les principals variables sobre ciència i tecnologia.

Pel que fa a les dades sobre R+D per sectors, la informació mostra que les empreses d’alta tecnologia valencianes van invertir un total de 252,8 milions d’euros en recerca l’any 2010. Aquesta xifra suposa un 3,6% menys que l’any anterior i un 58,3% de la despesa total en R+D del sector privat. El personal investigador ocupat en equivalència a dedicació plena (EDP) va arribar a 4.050 persones, un 58% del total del personal dedicat a R+D.

Podeu ampliar aquesta informació al lloc web de l’IVE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter