Convocatòria: Ajuts per a estades d’investigadors en empreses de la Comunitat Valenciana (2013)

CECE de la Generalitat ValencianaLa Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (CECE) de la Generalitat Valenciana (GVA) ha publicat la convocatòria 2013 d’ajudes per a estades de personal investigador en empreses de la Comunitat Valenciana. Aquests ajuts s’adrecen a investigadors doctors vinculats amb un centre d’investigació del sistema valencià per a la realització en empreses d’un projecte de recerca amb caràcter innovador.

Les estades seran d’un màxim de 240 hores i es duran a terme en el període comprés entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2013. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de setembre de 2013. Podeu ampliar la informació al lloc web de la CECE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter