Convocatòria: Programa Serra Húnter (2013)

Programa Serra HúnterS’ha obert la convocatòria internacional del Programa Serra Húnter per contractar personal acadèmic a les universitats catalanes. El programa preveu incorporar fins al 2020 a les universitats públiques catalanes més de 500 nous professors seleccionats amb criteris d’excel·lència internacional. En aquesta primera edició de la convocatòria s’ofereixen 75 places.

El Programa Serra Húnter està finançat per la Generalitat de Catalunya i el conjunt de les set universitats públiques catalanes. A més, la Secretaria d’Universitats i Recerca i les universitats han arribat a un acord perquè els membres dels comitès de selecció tinguin una reconeguda projecció acadèmica, de tal forma que es garanteixi la seva idoneïtat i imparcialitat.

Per poder optar als contractes cal estar en possessió del títol de doctor i tenir una trajectòria acadèmica contrastada, especialment amb experiència internacional a nivell doctoral o postdoctoral. Els aspirants que s’incorporin seran preferentment a nivell de professorat agregat tot i que excepcionalment, de forma justificada i singular, es podran oferir contractes de professor catedràtic, lector i visitant. Els candidats guanyadors seran avaluats després d’un període inicial de tres anys, i posteriorment cada sis anys.

El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 d’abril de 2013. Per a més informació, podeu consultar el lloc web del Programa Serra Húnter.

2 respostes a Convocatòria: Programa Serra Húnter (2013)

 • Have Haas Chust diu:

  Per no decepcionar, un cop més tot és una falsedat:
  Els candidats i departaments queden d’acord en la selecció del comitè, dels cinc membres del comitè, ja que els rectorats i el mateix Serra Hunter no estan per la feina que suposa fer ells una selecció amb les premisses de la normativa.
  Per tant, això d’excel·lència investigadora i transparència torna a ser una cortina darrera de la que hi ha el amiguisme i els favors.
  Per no decepcionar.
  Have Haas.

 • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

  Segona fase del Programa Serra Húnter: Culminarà amb la incorporació dels primers 75 professors contractats al sistema universitari públic. Per a més informació, podeu consultar la següent adreça: http://bit.ly/1euF6gx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter