Convocatòria: Doctorats industrials (DI 2013)

AGAURL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria de Doctorats industrials (DI 2013). La finalitat és atorgar ajuts per a projectes de doctorat industrial que s’han de desenvolupar en el marc estratègic d’una empresa i, alhora, en un grup de recerca d’una universitat. Es poden beneficiar d’aquesta convocatòria universitats i empreses que hagin signat un conveni de col·laboració per dur a terme, conjuntament, un projecte i que hagin participat en la fase de campanya de l’any 2013 del Pla de doctorats industrials.

La Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb les universitats públiques i privades, ha posat en marxa el Pla de doctorats industrials, que té per objectius contribuir a la competitivitat i la internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa. En darrer terme es busca la transferència del coneixement científic i tecnològic al sistema productiu.

Els ajuts d’aquesta convocatòria seran per a un període màxim de 3 anys. L’import màxim global destinat a aquesta convocatòria és de 3,573 milions d’euros i consta de dues modalitats: (a) Projectes de doctorat industrial cofinançats (DI-COF); (b) Projectes de doctorat industrial amb ajut específic (DI-ESP).

Les sol·licituds s’han d’emplenar per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la seu corporativa de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 16 de desembre de 2013.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Una resposta a Convocatòria: Doctorats industrials (DI 2013)

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    Acords de Govern (Generalitat de Catalunya, 10/12/2013): “Els ajuts al Programa de doctorats industrials, de la seva banda, estan dotats amb un pressupost de 2,4 milions d’euros, que garantiran els propers dos anys el finançament dels 113 projectes que s’han presentat a la primera convocatòria. La resta del finançament l’aportaran directament les empreses participants en el Programa mitjançant la contractació per 3 anys d’un investigador/a predoctoral”.
    http://bit.ly/1dpF6PO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter