Revista «Educació i Història»: Nou número

Educació i Història«Educació i Història», la publicació semestral especialitzada en estudis sobre educació des d’una perspectiva històrica, acaba de publicar en format d’accés obert el número 22 (juliol-desembre 2013).  La revista es començà a publicar l’any 1994, i està editada per la Societat d’Història de l’Educació dels Països de la Llengua Catalana (SHE), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Els resums dels articles es poden consultar en la llengua original i en anglès.

«Educació i Història» es troba indexada a les bases de dades següents: CARHUS Plus+CIRCDIALNETDICE; ICIST; IN-RECSIRESIEISOC; LATINDEX; MIARRACO; REDINED; i, per últim, RESH.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SHE, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter