Revista «TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments»: Nou número

La revista «TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments» és una publicació semestral editada per  l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Recentment s’ha publicat el volum 14, número 1 (2014) en format d’accés obert.

El primer número de la publicació va aparèixer l’any 1996, i la temàtica gira entorn al món de l’alimentació amb la voluntat de donar servei a tots els professionals relacionats amb aquest àmbit. La revista presenta els darrers avenços en tecnologia, ciència, recerca, equipaments, docència, processos, entre d’altres, i serveix d’eina de comunicació per a augmentar el nivell de coneixements i aconseguir anar a l’avantguarda dels esdeveniments relacionats amb l’alimentació.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ACCA, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter