Revista «TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments»: Nou número

cover_issue_9333_ca_ESLa revista «TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments» és una publicació semestral editada per l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). El primer número va aparèixer l’any 1996. Recentment s’ha publicat el volum 15 (2015) en format d’accés obert.

La temàtica de TECA gira entorn del món de l’alimentació i té l’objectiu de donar servei als professionals relacionats amb aquest àmbit. La revista presenta els darrers avenços en tecnologia; ciència; recerca; equipaments; docència; processos; entre d’altres. A més, és una eina de comunicació per a augmentar el nivell de coneixements i aconseguir anar a l’avantguarda dels esdeveniments relacionats amb l’alimentació.

La publicació es troba indexada a les bases de dades Dialnet i RACO.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ACCA, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Butlletí mensual
Twitter