VI Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans

Data: 15 de desembre de 2014

Lloc: Institut d’Estudis Catalans

La Societat Catalana de Comunicació us convida a participar en la VI Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans que se celebrarà el 15 de desembre de 2014 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

Aquesta jornada vol ser el punt de trobada d’investigadors de diferents indrets (Alguer,Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears,i País Valencià…) que durant un dia podran donar a conèixer els diferents projectes d’investigació en què participen i els seus resultats parcials o totals assolits fins a la convocatòria.

En aquesta edició, la SCC fa una crida a la participació de nous projectes de recerca que no s’hagin presentat en edicions anteriors, i dels nous grups de recerca de recent creació.

Aquesta trobada vol contribuir a l’articulació d’una xarxa permanent d’investigadors dedicats a la comunicació i ens permetrà conèixer l’estat de la recerca als Països Catalans. Una trobada de transferència d‘ I+D+i que faciliti l’intercanvi de coneixements i experiències.

Iniciarem la sessió a les 10.00 h i clourà a les 14.00 h.

Us preguem que aquells/es que hi esteu interessats/des envieu un correu a la Societat Catalana de Comunicació (scc@iec.cat) amb la fitxa adjunta complimentada, abans del 16 de novembre de 2014. Les investigacions presentades en la V Jornada, celebrada el desembre de 2013, queden excloses d’aquesta cita.

La Societat lliurarà un certificat d assistència a tots/es els i les participants que hi assisteixin.

 Formulari inscripció

Jornada Identitat (s) a Catalunya, 2014

Dia: 8 d’octubre de 2014

Lloc: Institut d’Estudis Catalans

Programa

Conferència anual a Girona (2014)

XXIV Conferència anual a Girona, 6 de juny de 2014

«El Periodisme en situacions d’excepcionaliat històrica»

L’acte central versarà sobre «El cinema a la universitat»

Lloc: Institut d’Estudis Gironins («Masia de la Torre», carrer de la Muralla, 2, 17004 Girona)

Programa