Jordi Berrio, nou president de la Societat

Jordi Berrio, nou president de la Societat Catalana de Comunicació (SCC) amb el 57 % dels vots

 El doctor Jordi Berrio va assolir dijous passat, 29 de gener, la presidència de la Societat Catalana de Comunicació amb el 57 % dels vots emesos. La candidatura encapçalada per la doctora Carmina Crusafon va obtenir un 38 % dels sufragis. La participació va ser històrica ja que van votar 88 socis dels 113 socis amb dret a fer-ho. La nova Junta Directiva de la SCC queda formada per:

President: Jordi Berrio Serrano, UAB
Vicepresident: Sergi Cortiñas Rovira, UPF
Tresorer: Pere Masip Masip, URL
Secretària: Magdalena Sellés Quintana, URL
Vocal 1a: M. Dolores Montero Sánchez, UAB
Vocal 2n: Nel·lo Pellicer Rossell, UV
Vocal 3r: Jaume Duran Castells, UB

 

Compartir

VI Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans

 

Data: 15 de desembre de 2014

Lloc: Institut d’Estudis Catalans

La Societat Catalana de Comunicació us convida a participar en la VI Jornada de Recerca en Comunicació dels Països Catalans que se celebrarà el 15 de desembre de 2014 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

Aquesta jornada vol ser el punt de trobada d’investigadors de diferents indrets (Alguer,Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears,i País Valencià…) que durant un dia podran donar a conèixer els diferents projectes d’investigació en què participen i els seus resultats parcials o totals assolits fins a la convocatòria.

En aquesta edició, la SCC fa una crida a la participació de nous projectes de recerca que no s’hagin presentat en edicions anteriors, i dels nous grups de recerca de recent creació.

Aquesta trobada vol contribuir a l’articulació d’una xarxa permanent d’investigadors dedicats a la comunicació i ens permetrà conèixer l’estat de la recerca als Països Catalans. Una trobada de transferència d‘ I+D+i que faciliti l’intercanvi de coneixements i experiències.

Iniciarem la sessió a les 10.00 h i clourà a les 14.00 h.

 Les persones que hi vulgueu assistir, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça de la Societat scc@iec.cat amb el vostre nom i cognoms, departament, universitat a què estigueu vinculats. Lliurarem un certificat als assistents que prèviament s’hagin inscrit.

Programa

Comunicació. Revista de recerca i d’anàlisi, 31 (2)

Nou número de la revista Comunicació. revista de recerca i d’anàlisi

Cliqueu per veure els continguts a tota pàgina