Societat Catalana d'Economia

El proper dimarts 10 de desembre a les 19 hores, Albert Carreras de Odriozola, membre de la nostra Societat , pronunciarà el discurs de recepció com a membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans, sobre el tema «L’economia catalana: una visió plurisecular»

Li respondrà l’Il·lustríssim Sr. Andreu Mas-Colell, membre emèrit de l’Institut d’Estudis Catalans, i delegat de l’IEC en la nostra Societat.

L’acte, organitzat per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, tindrà lloc a la Sala Prat de de la Riba de la seu d’IEC (c. Carme, 47, de Barcelona).

La Societat Catalana d’Economia (SCE), juntament amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Consell General de Col·legis d’Economistes, ha publicat el llibre Homenatge al professor i col·lega Jacint Ros Hombravella amb motiu dels seus vuitanta-quatre anys i mig. Tots els socis en podeu recollir un exemplar gratuït a partir del mes de desembre i fins que se n’exhaureixin les existències a la llibreria de l’Institut d’Estudis Catalans (c. M. Aurèlia Capmany, 14-16, de Barcelona). Els exemplars addicionals tenen un preu de 10 euros.

El llibre, de 585 pàgines, conté trenta-tres articles de diversos professors de Barcelona, València i Madrid.

En trobareu la catalogació en l’enllaç següent:

https://publicacions.iec.cat/PopulaFitxa.do?moduleName=cataleg&subModuleName=cerca_a vanzada&idCatalogacio=32969

Dins dels actes previstos a l’IEC per a celebrar la Diada Nacional de Catalunya, Andreu Mas-Colell farà la conferència

“El futur econòmic catalana: brillant o mediocre?

L’acte serà al patí de l’IEC a les 12 del migdia de l’11 de setembre

Per escoltar la conferència cliqueu sobre el logo: