Societat Catalana d'Economia

El dilluns 20 de juny de 2016, a les 19 hores, a la Sala Nicolau d’Olwer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona), va tenir lloc la conferència «Sostenibilitat per a un planeta que s’ escalfa», a càrrec del nostre consoci Joaquim Silvestre, professor d’economia de la Universitat de Califòrnia a Davis, i d’ Humberto Llavador, professor d’economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Amb aquest acte donem per tancat el curs 2015-2016 de la Societat. La preceptiva junta general d’ enguany se celebrarà al setembre, en ocasió de la següent conferència.

També us recordem que continuem preparant el  1st Catalan Economic Society Conference per al maig del 2017. En podreu seguir la preparació en el nostre blog.

Us esperem el dia 20 de juny i, en tot cas, us desitgem un bon estiu!

Sostenibilitat per a un planeta que s’escalfa

Compartir

El Premi Societat Catalana d’Economia, de caràcter biennal, premia el millor llibre o tesi doctoral,publicat o fet públic sobre temes d’economia.

L’objectiu del Premi és reconèixer i estimular els esforços per una investigació d’alta qualitat realitzada per persones adscrites a l’àmbit de les terres de llengua i cultura catalanes, i pot ésser redactat en català, castellà, anglès, francès o italià.

Bases

«Angus Deaton: Economia al servei del benestar i la lluita contra la pobresa», conferència a càrrec de Xavier Ramos, professor titular del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte es va celebrar dimarts 24 de maig a les 7 del vespre, a la Sala Nicolau d’Olwer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona).