Societat Catalana d'Economia

Benvolguts/Benvolgudes,

La Societat Catalana d’Economia (SCE) i el Comitè Científic (CESC) us conviden a enviar un treball per a ser presentat a les sessions de contribucions. Us anunciem que aquest esdeveniment tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona) els dies 26 i 27 de maig de 2017.

Són benvingudes les contribucions de totes les àrees de l’economia. Es convida els autors de treballs de tesis doctorals (recents o en la fase final) que ho indiquin durant el procés d’enviament. És necessari adjuntar-hi electrònicament, per mitjà del Conference Maker, esborranys (drafts) complets, els quals han d’incloure un resum de la contribució.

     Per a més informació, ens podeu enviar un missatge a l’adreça electrònica sce@iec.cat.

     Ben cordialment,

     Comitè Científic

Compartir

El passat dilluns 19 de setembre,a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona),  va tenir lloc la conferència:

Districtes industrials al segle XXI: de la continuïtat al canvi

a càrrec de Rafael Boix Domènech, Professor titular al Departament d’ Estructura Econòmica, a la Facultat d’ Economia de la Universitat de València

El dilluns 20 de juny de 2016, a les 19 hores, a la Sala Nicolau d’Olwer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona), va tenir lloc la conferència «Sostenibilitat per a un planeta que s’ escalfa», a càrrec del nostre consoci Joaquim Silvestre, professor d’economia de la Universitat de Califòrnia a Davis, i d’ Humberto Llavador, professor d’economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Amb aquest acte donem per tancat el curs 2015-2016 de la Societat. La preceptiva junta general d’ enguany se celebrarà al setembre, en ocasió de la següent conferència.

També us recordem que continuem preparant el  1st Catalan Economic Society Conference per al maig del 2017. En podreu seguir la preparació en el nostre blog.

Us esperem el dia 20 de juny i, en tot cas, us desitgem un bon estiu!

Sostenibilitat per a un planeta que s’escalfa