El dilluns 27 d’ octubre del 2014, a les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de l’Institut d’ Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, a Barcelona, tindrà lloc l’ acte de lliurament de l’ XI Premi Ferran Armengol i Tubau 2014, que s’ atorga a la millor obra, treball, tesi o estudi sobre les assegurances, des de les perspectives econòmica, jurídica, històrica, financera o social, publicat o inèdit. L’ objectiu del Premi és reconèixer i estimular els esforços per a una millor investigació en el camp de les assegurances, incloent-hi la cobertura de la previsió social.

 Les diverses obres presentades en la convocatòria d’ enguany han estat objecte d’ anàlisi pels membres del Jurat del Premi, el qual -després de reconèixer l’ alta qualitat de les obres presentades- va decidir atorgar el Premi al treball

 «Noves mesures del risc a efectes de solvència a les companyies d’ assegurances» del que n’ és autor Jaume Bellés i Sampera.

 La dotació del Premi és de sis mil euros, quantitat patrocinada per la Mútua de Propietaris, el qual Director general ens acompanyarà en aqueix acte. També col·laboren en el patrocini el Consell de Col·legis de Mediadors de Catalunya i el Col·legi d’ Actuaris de Catalunya, a més d’ aquesta Societat Catalana d’ Economia.

 El Jurat que ha adjudicat el Premi d’ enguany ha estat format per Eduard Arruga i Valeri, Mercedes Ayuso Gutiérrez, Jordi Parrilla Navarro, Josep Lluís Pérez Torres, Àngels Roqueta Rodríguez, Humbert Sanz i García, i Joan Maria Xiol Quingles.

 Cal fer constar que aquest Premi és dels pocs guardons que es concedeixen al món en el camp científic de les assegurances. Fou instituït fa 40 anys en memòria dels esposos Armengol-Mir, pels seus hereus, amb l’ objectiu de promoure treballs d’ investigació en el camp de les assegurances.

 L’ acte del dilluns 27 d’ octubre consistirà en una conferència a càrrec del guardonat, presentant l’ obra premiada, seguida del lliurament del Premi, i d’ un aperitiu per als assistents.

 

Compartir

Dilluns, 6 d’octubre del 2014.

Tindrà lloc una nova sessió del cicle de conferències de la Societat Catalana d’Economia, a les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de l’ Institut d’ Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, a Barcelona.

 «L’economia d’un futur Estat Català» a càrrec de Marta Espasa Queralt, professora d’Economia Pública de la Universitat de Barcelona i membre de l’Institut d’Economia de Barcelona

Per a més informació: sce@iec.cat

Dilluns, 15 de setembre del 2014.

Tindrà lloc la sessió inaugural del curs acadèmic 2014-15 de la Societat Catalana d’Economia, a les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de l’ Institut d’ Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, a Barcelona.

Amb un debat acadèmic sobre «Avantatges i inconvenients econòmics de la independència de Catalunya»

Per a més informació: sce@iec.cat

nou_soci

Agenda

octubre 2014
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Categoria

  •   G. de Treball
  •   General
  •   Junta

Activitats programades

  • No hi ha novetats

Consulteu la Videoteca

Tipus d’activitats

Arxiu

Administra