Societat Catalana d'Economia

El Premi serà atorgat a un projecte cultural que, dins l’àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes. La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

El termini de presentació acaba el dia 16 de març de 2016.

Bases

Compartir

La Junta del dia 11 de gener de 2016, va acordar formar un nou grup de treball de la Societat Catalana d’Economia.

Us convidem a formar part d’aquest grup especialitzat en Economia Internacional. Per tal de presentar els vostres suggeriments, projectes, i temes ens reunirem el proper dilluns 1 de febrer a les 19.00h de la tarda a l’ Institut d’Estudis Catalans (C. Carme, 47, Barcelona).

S’espera la vostra confirmació al correu de la Societat:  sce@iec.cat

El dilluns 25 de gener del 2016, a partir de les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de l’ Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, a Barcelona), l’antiga Casa de Convalescència de l’Hospital de la Santa Creu, tindrà lloc una conferència sobre la vida i les aportacions de Pere Durán i Farell (1921-1999), il·lustre enginyer i industrial català del sector energètic.

Aquesta sessió, que s’emmarca dins del cicle «Aportacions dels economistes catalans», que es va iniciar fa uns anys, i en el que ja s’han tractat les figures d’ Ernest Lluch i Martín, Josep Antoni Vandellós i Solà, Joan Sardà i Dexeus, i Ramón Trias Fargas, s’organitza conjuntament amb Foment del Treball Nacional i amb la Societat d’ Estudis Econòmics, i durà per títol Pere Duran Farell i l’economia de Catalunya.

Ens en parlarà el nostre consoci Pere-A. Fàbregas i Vidal, historiador i president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, qui coneix a fons a Pere Durán i Farell, com ho demostren la biografia i altres documents que ha publicat sobre aqueixa personalitat, a més d’ haver-hi treballat estretament durant molts anys.

Atès que es tracta d’un eminent ponent, molt coneixedor del tema, i especialment que la personalitat considerada és d’una importància molt rellevant en el desenvolupament de la nostra indústria, esperem l’assistència i la participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2015-2016.

Invitació conferència Pere-A. Fàbregas

nou_soci

Agenda
febrer 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1

Economia Internacional

Close

1 febrer 2016

S'espera la vostra confirmació al correu de la Societat: sce@iec.cat

2

JIPI 2016

Close

2 febrer 2016N/A

La Jornada d'Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI) vol convertir-se en un espai de trobada per investigadors en formació de tot Catalunya, on la possiblitat de conèixer gent dins i fora del propi àmbit de recerca sigui una realitat. També pretén donar resposta a les temudes preguntes de...

A qui li pot interessar la meva recerca?
I això per què serveix?
Què hi ha després del doctorat?

JIPI 2016

3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6

Categoria

  •   D' interès
  •   G. de Treball
  •   General
  •   Junta
Consulteu la Videoteca
Tipus d’activitats
Administra