Societat Catalana d'Economia

Bon inici de curs a tots els nostres socis i sòcies !

El dilluns 21 de setembre del 2015, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, número 47, a Barcelona, tindrà lloc la reunió ordinària de la Junta General de la Societat Catalana d’ Economia.

Ordre del dia

Esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest acte.

A continuació de la reunió de la Junta General, Antoni Montserrat i Solé, Economista de l’ estat jubilat, ens parlarà sobre “Ramon Trias Fargas a la Universitat i a l’ IEC. Les seves aportacions a l’ economia catalana”.

Compartir

TRIPTIC IEC BASES XIV PREMI EXT.indd

Recordem que fins l’ acabament d’aquest mes de juny, es poden presentar propostes par a optar al XIV Premi Catalunya d’ Economia, destinat a premiar a la millor obra sobre l’ economia de terres de llengua i cultura catalanes, publicada en els 3 anys anteriors a la data de convocatòria (abril del 2015).

L’ objectiu del Premi és reconèixer i estimular els esforços per millorar la recerca en aquest àmbit.

L’ obra pot ser redactada en català, espanyol, anglès, francès o italià, i el Premi es pot atorgar tant en persones de dins com de fora de Catalunya.

Per a major informació, els interessats poden dirigir-se a la Secretaria del Jurat  del XIV Premi Catalunya d’ Economia (Societat Catalana d’ Economia, Institut d’ Estudis Catalans, carrer del Carme, número 47, 08001 Barcelona) o a l’ adreça electrònica sce@iec.cat

El dilluns 25 de maig del 2015 a la Sala Nicolau d’ Olwer de la Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona), va tenir lloc una conferència a càrrec d’Àngel Pes Guixa sobre «Lideratge empresarial per al segle XXI».
Àngel Pes, membre de la Societat Catalana d’Economia (SCE), és director de responsabilitat social corporativa de CaixaBank i, des del juny del 2012, president de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de les Nacions Unides. Acadèmicament, és doctor en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona i professor titular en excedència de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.
Trebol cuatro hojas Angel Pes
La conferència va coincidir amb la presentació del seu llibre Tréboles de cuatro hojas, prologat per Moody Stuart i publicat per LID Editorial, on repassa els requeriments necessaris perquè les empreses exerceixin el lideratge en l’activitat econòmica i explica la contribució decisiva de les empreses per a aconseguir els objectius desenvolupament sostenible, que definiran l’agenda de la responsabilitat empresarial per als propers anys.

nou_soci

Agenda
setembre 2015
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
31 1 2 3

CONVOCATÒRIA A LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA DE LA SOCIETAT

Close

3 setembre 2015 10:57

El dilluns 21 de setembre del 2015, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de
l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, número 47, a Barcelona, tindrà lloc
la reunió ordinària de la Junta General de la Societat Catalana d’ Economia.
Primera convocatòria: 17h15m
Segona convocatòria: 17h30m

4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21

CONVOCATÒRIA A LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA DE LA SOCIETAT

Close

21 setembre 2015

El dilluns 21 de setembre del 2015, a la Sala Pere i Joan Coromines, de la seu de
l ’Institut d’ Estudis Catalans, carrer del Carme, número 47, a Barcelona, tindrà lloc
la reunió ordinària de la Junta General de la Societat Catalana d’ Economia.

« Ramon Trias Fargas a la Universitat i a l’IEC. Les seves aportacions a l' economia catalana » conferència a càrrec d' Antoni Montserrat i Solé

Close

21 setembre 2015 19:00

22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Categoria

  •   D' interès
  •   G. de Treball
  •   General
  •   Junta
Consulteu la Videoteca
Tipus d’activitats
Administra