El dilluns 1 de desembre del 2014, a les 19 hores, a la Sala Prat de la Riba, de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), carrer Carme, 47, a Barcelona, tindrà lloc una Taula Rodona sobre «Informació econòmica als mitjans i presa de decisions d’ inversió».

Ens en parlaran, a títol de reflexions personals, basades en llur experiència, 2 destacats membres del Grup de treball d’ Economia financera, de la nostra Societat:

Joaquim Perramon Ayza, doctor en Ciències Econòmiques, membre del Grup d’ investigació IAFI de la Universitat de Barcelona, autor del llibre «Bombolles financeres i confusió informativa. Relació entre la informació econòmica als mitjans d’ informació i la presa de decisions d’ inversió»”, autor d’ articles en revistes científiques, col·laborador habitual en els mitjans, analista financer, i economista del sector públic.

Josep Prats Orriols, advocat i màster per IESE, autor del llibre «No sólo se indignen. Propuestas para un estado de bienestar sostenible», col·laborador habitual en programes de ràdio i de televisió dedicats a la inversió en Borsa, i gestor de fons.

Considerant que es tracta de 2 eminents ponents, coneixedors del tema, i que aquest és d’una actualitat i importància rellevants, esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2014-15, que a més té la particularitat de ser el primer que organitza un dels Grups de treball de la Societat Catalana d’ Economia.

Aprofitem l’ avinentesa per a recordar que hi ha els següents Grups de treball (als quals us podeu apuntar, dirigint-vos a sce@iec.cat) :

- Economia catalana       – Economia crítica i de gènere

- Economia financera     – Economia industrial

- Pensament econòmic català

Compartir

El dilluns 17 de novembre del 2014, a les 19 hores, a la Sala Pi i Sunyer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), carrer del Carme, 47, a Barcelona, tindrà lloc una sessió dedicada a exposició i anàlisi del recent llibre de Thomas Piketty sobre «El capital al segle XXI».

El Dr. Joan-Ramon Rovira Homs, doctor en Economia per la Universitat de Manchester, cap del Gabinet d’ Estudis Econòmics i Infraestructures, de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, i Vicepresident de la nostra Societat, ens en parlarà, a títol de reflexió personal motivada per la lectura del llibre.

Considerant que es tracta d’un eminent ponent, coneixedor del tema, i que aquest és d’una actualitat i importància rellevants, esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2014-15.

En el marc d’ una reestructuració de l’estoc de publicacions disponibles, l’ IEC  ha decidit reduir a un mínim el nombre d’exemplars a mantenir en el seu estoc. Abans de que es procedeixi a una reducció dràstica dels exemplars del nostre Anuari disponibles per als socis i sòcies, i a fi de permetre que els/les qui ho desitgin puguin completar-ne la col·lecció (en portem ja 20), i en breu sortirà el número 21), proposem:

Exemplar (a recollir a la llibreria de l’ IEC):                               2 €
Col·lecció completa – 20 exemplars (a recollir):                       25 €
Exemplar o Col·lecció completa (a rebre per correu postal):  Preu a recollir+5,80 € (d’ enviament)

Per a manifestar el vostre desig, no heu de fer res més que enviar al respecte un missatge de correu electrònic a publicacions@iec.cat, o bé trucar a Publicacions de l’ IEC (932  701 636).

Confiem  en que aquesta oferta de publicacions sigui d’ interès als nostres socis i sòcies.

nou_soci

Agenda

novembre 2014
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 31 1 2
3

Premis Institut d'Estudis Financers

Close

3 novembre 2014 20:45

El President Arruga participa al Jurat en nom de la SCE. El Vicepresident en nom de la Cambra.
Assisteix el Conseller Mas-Colell

4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17

Piketty: El capital al segle XXI per Joan Ramon Rovira

Close

17 novembre 2014 21:00

18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Categoria

  •   G. de Treball
  •   General
  •   Junta

Activitats programades

  • No hi ha novetats

Consulteu la Videoteca

Tipus d’activitats

Arxiu

Administra