La Junta de Govern ja ha aprovat les bases del XIV Premi Catalunya d’Economia 2015, que s’ atorgarà a la millor obra sobre l’ economia de les terres de llengua i cultura catalanes, publicada en els tres anys anteriors a la data de convocatòria.
L’obra pot estar redactada en català, espanyol, anglès, francès o italià, i poden rebre el premi persones tant de dins com de fora de Catalunya. El premi s’atorgarà la propera tardor, i el termini per a la presentació de candidatures acaba el dia 30 de juny de 2015.
El XIV Premi Catalunya d’Economia rep la col·laboració econòmica de l’Obra Social de La Caixa.
Properament enviarem als nostres socis les bases completes d’aquesta convocatòria, amb l’objectiu d’estimular la presentació de candidatures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *