El dilluns 16 de gener, a partir de les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC, carrer del Carme, número 47, a Barcelona) —Casa de Convalescència—, tindrà lloc una conferència a càrrec dels professors Xavier Freixas i Josep Peydró, de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquesta conferència, organitzada pel Grup de Treball d’Economia Financera d’aquesta Societat, du per títol «Està el sistema financer europeu encara en risc?», i en ella els esmentats professors ho analitzaran amb nosaltres, a partir del seu recent llibre Risc sistèmic, crisi i regulació macroprudencial.

Considerant que es tracta d’uns eminents ponents i que el tema és d’una actualitat i importància rellevants, esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2016-2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *