El dilluns 16 de gener, a partir de les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC, carrer del Carme, número 47, a Barcelona) —Casa de Convalescència—, tindrà lloc una conferència a càrrec dels professors Xavier Freixas i Josep Peydró, de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquesta conferència, organitzada pel Grup de Treball d’Economia Financera d’aquesta Societat, du per títol «Està el sistema financer europeu encara en risc?», i en ella els esmentats professors ho analitzaran amb nosaltres, a partir del seu recent llibre Risc sistèmic, crisi i regulació macroprudencial.

Considerant que es tracta d’uns eminents ponents i que el tema és d’una actualitat i importància rellevants, esperem la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies en aquest nou acte del curs acadèmic 2016-2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
abr.
23
dl.
12:00 Homenatge Sampedro
Homenatge Sampedro
abr. 23 @ 12:00 – 13:30
En record de José Luís Sampedro. Benvinguda i presentació: Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Intervendran: Sr. Josep Maria Bricall, economista i col·legiat de Mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya Sr. Jacint Ros[...]
abr.
25
dc.
19:00 John Willinsky
John Willinsky
abr. 25 @ 19:00 – 20:30
John Willinsky
Compartir

Administra