El dilluns 12 de juny de 2017, a les 19 hores, a la sala Nicolau d’Olwer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (c. del Carme, 47, de Barcelona), tindrà lloc la conferència: «Mariquita Tennant», l’única dona catalana que té una placa blava a la Gran Bretanya.

La conferència serà a càrrec del nostre consoci Lluís Barbé Duran, que acaba de publicar un llibre sobre aquest personatge.

Adjuntem invitació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda
abr.
23
dl.
12:00 Homenatge Sampedro
Homenatge Sampedro
abr. 23 @ 12:00 – 13:30
En record de José Luís Sampedro. Benvinguda i presentació: Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Intervendran: Sr. Josep Maria Bricall, economista i col·legiat de Mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya Sr. Jacint Ros[...]
abr.
25
dc.
19:00 John Willinsky
John Willinsky
abr. 25 @ 19:00 – 20:30
John Willinsky
Compartir

Administra