Jornades Internacionals sobre el Món Clàssic en honor de Carles Miralles

 

Carles Miralles Solà (Barcelona 1944-2015), en la seva vessant d’hel·lenista, ha estat, durant molts anys, un referent dels estudis de filologia clàssica a la Universitat de Barcelona. Mestre de la gran majoria dels que ara en són professor, liderà el que, des de fora, fou anomenat «grup de Barcelona». Mantingué relacions científiques intenses amb docents i investigadors d’arreu del món, i impartí amb assiduïtat cursos i conferències a nombroses universitats espanyoles i europees, moltes de les quals italianes. Aquest Congrés Internacional ha estat concebut per fer-se ressò del seu prestigi i del seu mestratge quan es compleixen tres anys de la seva mort prematura.

Data: 18 i 19 de gener de 2018

Lloc: Institut d’Estudis Catalans

Programa

Activitats programades
  • No hi ha novetats
Traduccions catalanes dels clàssics
Administració