Activitats programades

  • 24.06. - 30.11.2018 |
    Premi Josep Ribera i Florit, de judaisme i hebraisme (per a joves graduats)
    » Més informació «

Administració

Jornada d’Estudis Hebraics

Organitzada per la Societat Catalana d’Estudis Hebraics

Data i horari: Dijous 19 de maig del 2016, d’11:00 a 18:15 h
Lloc: Institut d’Estudis Catalans, Sala Pi i Sunyer (Carrer del Carme, 47; Barcelona)

Set comunicacions breus, de 15 minuts, informaran sobre algunes de les principals institucions catalanes que es dediquen a l’estudi i difusió de la Bíblia hebrea, la llengua i la cultura hebrees, altres aspectes del judaisme, i la història dels jueus. S’informarà dels cursos que aquestes institucions ofereixen i de les revistes i butlletins que publiquen.

Tres ponències d’una hora oferiran una informació actualitzada sobre els manuscrits hebreus de la Catalunya medieval, les versions catalanes medievals de la Bíblia fetes a partir del text hebreu i els estudis d’història medieval sobre el judaisme català.

PROGRAMA

Nota: A continuació se celebrarà l’assemblea anual de la Societat Catalana d’Estudis Hebraics.

Els comentaris estan tancats.