Diccionari jurídic

Jurisprudència

El Dret Civil Català …

Properes activitats
  • No hi ha activitats previstes
Amb el suport de

Administració

Cicle de conferències curs 2017-2018

«Institucions del nostre dret»

Primeres conferències:

– «La Jurisprudència a Alemanya. Flexibilitat pragmàtica», a càrrec de la senyora Catalina Garay i Chamizo, presidenta de la DAV-Spanien, Associació d’Advocats Alemanys per a Espanya i vicepresidenta de la Comissió de Dret Internacional Econòmic del Col·legi d’Advocats de Berlín, a la Sala d’Actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer d’Ausiàs Marc, 40), el 4 d’octubre de 2017, a 19 h.

– «La formació de juristes a Europa», a càrrec de la senyora Catalina Garay i Chamizo, presidenta de la DAV-Spanien, Associació d’Advocats Alemanys per a Espanya i vicepresidenta de la Comissió de Dret Internacional Econòmic del Col·legi d’Advocats de Berlín, al Saló de Graus de la Universitat Autònoma de Barcelona, el 5 d’octubre de 2017, a les 18 h.

Aquest cicle de conferències compta amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona -Comissió de Dones Advocades i Secció de Dret Civil

També s’ha organitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona, del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia, les facultats de dret de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Pompeu Fabra, de la Universitat Rovira i Virgili, de la Universitat de Girona, de la Universitat de Lleida, de la Universitat Internacional de Catalunya, de la Universitat Oberta de Catalunya, de la Universitat Abat Oliva, i els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya.