Diccionari jurídic

Jurisprudència

El Dret Civil Català …

Properes activitats
  • No hi ha activitats previstes
Amb el suport de

Administració

Cicle de conferències – Curs 2018 – 2019

«Institucions del nostre dret» 

Primera conferència:

La conformació dels Territoris Bascos i el seu dret, a càrrec de la Dra. Rosa Ayerbe Iribar, professora de la Universitat del País Basc, a l’Aula A502 de la Universitat Internacional de Catalunya (c. Immaculada, 22), l’11 d’octubre de 2018, a les 16.00 h

________________________

 

 – Taula rodona. «La cooperació europea en matèria judicial», a càrrec de la Dra. María Esther Jordana Santiago de la Universitat de Girona; la Sra. Catalina Garay i Chamizo, presidenta de la DAV-Spanien Associació d’Advocats Alemanys per a Espanya i del Col·legi d’Advocats de Berlín; Dr. José Miguel Company Català, fiscal de l’Audiència Provincial de Barcelona; i Dra. Montserrat Nebrera González, de la Universitat Internacional de Catalunya.

Amb la intervenció com a moderadora de la Dra. María Mut Bosque, de la mateixa Universitat. Al Saló de Graus de la Universitat Internacional de Catalunya (c. Immaculada, 22), el 24 d’octubre de 2018, a les 16.00 h

Invitació

 

– Taula rodona.Reptes de l’organització territorial de l’Estat“, a càrrec de la Sra. Catalina Garay i Chamizo, presidenta de la DAV-Spanien Associació d’Advocats Alemanys per a Espanya i del Col·legi d’Advocats de Berlín; Dr. Eliseo Aja Fernández, de la Universitat de Barcelona i director de l’Institut de Dret Públic de Barcelona; i Dr. Àlex Bas Vilafranca, de la Universitat Autònoma de Barcelona i secretari i membre del Consell de Garanties Estatutàries.

 

Amb la intervenció com a moderador del Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (carrer Mallorca, núm. 244), el 25 d’octubre a les 18,00 h

Invitació