V Congrés Català de Filosofia

  • No hi ha novetats

IV Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Per quart any convoquem l’Olimpíada de Filosofia, una proposta per a alumnes de secundària dels centres educatius de Catalunya organitzada per la Societat Catalana de Filosofia, amb el suport de la Facultat de Filosofia de la UB i del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, juntament amb professorat de filosofia de secundària.
El tema de l’Olimpíada de Filosofia 2017 és Noves tecnologies i identitat humana.  La pregunta és la següent: Estan canviant les noves tecnologies la identitat humana?
Els estudiants de Batxillerat podran participar en la modalitat de dissertació i els estudiants de 4t d’ESO en la modalitat de dilema moral. Hi haurà una selecció de finalistes que hauran de fer una defensa oral en sessió pública. Els guanyadors representaran a Catalunya en l’Olimpíada.
A més, obrim la possibilitat perquè els estudiants que tinguin un bon nivell d’anglès, francès o alemany (sempre que no sigui llengua materna) puguin presentar-se per a ser seleccionats a participar en l’Olimpíada Internacional de Filosofia, que tindrà lloc a Rótterdam al maig de 2017 i que proposa La tolerància com a tema de l’assaig a elaborar.

Dies i Llocs: 1 de març de 2017 a la Facultat de Filosofia de la UB i 4 de març de 2017 al CCCB.

Més informació