XXXII Trobades 2016

Trobades-2016_Cartell

Diccionari de física

Termcat-300x195

Ofertes de Treball i Recerca

File picture showing the first elements of the huge magnet of the CMS experimental site at the CERN before their lowering in Cessy near Geneva

Última Oferta 17/03/2016

Treballs de Recerca 2016

Treballs de Recerca 2014

Concurs Fotogràfic 2015-2016

Calendari Efecte Tyndall

Acta del jurat de la SCF

Any Internacional de la Llum

Lum2

Samarreta SCF

Activitats en curs

  • No hi ha novetats

Històric

Visites

Total visitants: _ Avui: _

PREMIS DELS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT CATORZENA CONVOCATÒRIA

El jurat nomenat per la Junta de la Societat Catalana de Física per avaluar els treballs presentats a la catorzena convocatòria de Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Física, ha acordat:   Pdf dels premis otorgats

Us agraïm la vostra participació a la catorzena edició dels Premis dels Treballs de Recerca de Batxillerat que organitza la Societat Catalana de Física.

Llista dels treballs presentats

Relativitat General, Singularitats, Censor Còsmic, i tot això….

tiempo_29812_11La propera conferència programada dins del cicle “Física Oberta” d’aquest curs, es farà el dijous 12 de maig a la Sala Prat de la Riba a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme 47) a les set de la tarda (19 h). La conferència porta per títol:

Relativitat General, Singularitats, Censor Còsmic, i tot això….

La impartirà el doctor José M. Martin Senovilla; Catedràtic de Fısica Teòrica de la Universitat del País Basc/Euskal Herriko Unibertsitatea.

Cartell de la conferència

Resum de la conferència

Currículum del conferenciant

 

JOSEP ENRIC LLEBOT. CREU DE SANT JORDI

josep-enricg

 

 

El president de la Societat Catalana de Física Josep Enric Llebot Rablagiati, ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi, en reconeixement als seus mèrits científics. L’acte de lliurament es farà el proper dimarts dia 26 d’abril a las 19h al saló de Sant Jordi, del Palau de la Generalitat de Catalunya.

Premis a batxillerat, Premi Ètica i Ciència

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca tres premis a treballs de recerca sobre bioètica realitzats per alumnes de batxillerat i tres premis per a centres d’ensenyament amb l’objectiu de proporcionar reconeixement i suport a projectes educatius que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, de la recerca científica i de les aplicacions tecnològiques.

Premis a batxillerat         Premi Ètica i Ciència

La primera observació directa d’ones gravitatòries i forats negres

DC03-496-0266 Jordi Miralda Astronomy Faculty 9-30-03 Jo McCulty photoLa propera conferència programada dins del cicle “Física Oberta” d’aquest curs es farà el dijous 17 de març a la Sala Pi i Sunyer de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme 47) a les set de la tarda (19 h).La conferència porta per títol:

La primera observació directa d’ones gravitatòries i forats negres

I la impartirà el doctor Jordi Miralda; professor de l’ICREA a l’Institut de Ciències del Cosmos, UB.

Cartell de la conferència

Resum de la conferència i currículum del conferenciant

Pdf de la conferència