V Concurs Fotogràfic 2018
ACEF
Treballs de Recerca 2018

XXXIV Trobades 2018

Ofertes de Treball i Recerca

Última Oferta 16/03/2017

Diccionari de física

Any Internacional de la Llum

Samarreta SCF
Activitats en curs
  • No hi ha novetats

El LAB reuneix científics europeus per planejar la construcció del telescopi de neutrins més gran del món

image_miniMés d’un centenar de científics d’arreu del món s’han reunit, des del 17 i fins al 21 de febrer, a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú per planejar la construcció d’un gran telescopi europeu de neutrins de nova generació que estudiarà l’Univers des del fons marí. En el projecte, anomenat KM3NeT, hi participa el Laboratori d’Aplicacions Bioacústiques (LAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), al Campus de Vilanova i la Geltrú.

Per a més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *