VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats
XXXV Trobades de Maó 2019

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Treballs de Recerca 2019

ACEF
Ofertes de Treball i Recerca

Última Oferta 16/03/2017

Diccionari de física

Any Internacional de la Llum

Samarreta SCF
Activitats en curs
  • No hi ha novetats

Exposició-demostració de maquetes d’invents al llarg de la història

image3

Bobina de Tesla

image1

Telègraf

image2

Giroscopi

La Societat Catalana de Física, organitza des del 2 al 6 març una exposició demostració de maquetes d’invents al llarg de la història,. Aquesta exposició-demostració ja es va dur a terme els anys 2007 i 2009, i va dirigida a alumnes de Batxillerat de Física i/o Tecnologia.

Donada les característiques de l’exposició que comporten una explicació del funcionament de les maquetes, que farà el seu constructor Ramon Magem, la visita és d’1 hora per grup d’alumnes (una vintena). L’horari es de 9h. a 14h. L’exposició és gratuïta i per tal de confirmar l’assistència i triar l’horari, cal que el professor/a responsable de la visita es posi en contacte amb la secretària de la Societat Catalana de Física:  Núria Fuster    tel. 93.324.85.83  e-mail: nfuster@iec.cat

Relació d’algunes de les maquetes, el funcionament de les quals s’explicarà a l‘exposició: La màquina de vapor; L’electricitat; Fenòmens elèctrics; El motor elèctric; El generador de fricció; El telèfon; El Zootrop; L’ariet hidràulic; La radio; La televisió; El giroscopi; El parallamps; El motor de combustió interna; El motor Stirling; La Bobina Tesla; El cargol d’Arquímedes; La font d’Herò i La bomba hidràulica

image4

Generador de fricció

image5

Motor de combustió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *