Organitza: SCHCT i SCF

Dins el marc de l’Any Internacional de la Llum 2015.

Dilluns 8 de juny  de 2015, 18:30h.

Itinerari guiat per Miquel Carandell (SCHCT/ Històries de Ciència)

Ens plau anunciar-vos que el dilluns 8 de març s’organitza, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de la Llum 2015, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica, en col·laboració amb la Societat Catalana de Física, organitza un itinerari per la llum de Barcelona. En aquesta ruta conèixerem la història de l’enllumenat públic de la ciutat però també veurem com la llum ha estat cabdal en la investigació científica que han dut a terme astrònoms, òptics i d’altres inventors.

Per començar, visitarem un telescopi de 1886 del científic i mecenes Rafael Patxot, que es troba a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. Després, l’itinerari recorrerà diversos carrers de Ciutat Vella descobrint alguns racons amagats i donant història a d’altres més coneguts.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tothom que forma part del programa de Col·loquis organitzat per la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Si voleu participar-hi, envieu un correu a itinerarischct@gmail.com indicant els noms de les persones que assistiran a l’itinerari.

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *