SOCIETAT CATALANA DE MATEMÀTIQUES

mmaca
Museu de Matemàtiques de Catalunya
Inauguració

Del 16 de febrer al 7 de maig l’exposició Experiències Matemàtiques desembarca al Port de Tarragona.

Us convidem a visitar-la i a l’acte d’inauguració que tindrà lloc el proper dijous dia 16 a les 19h.

Hi ha dues conferències programades:

  • Dijous 2 de març a les 17:30 h a la sala de conferències del Museu del Port de Tarragona. Una passejada per l’origen del nostre calendari. A càrrec d’Anton Aubanell i Pou, de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona i del Museu de Matemàtiques de Catalunya.
  • Dijous 27 d’abril a les 17:30 h a la sala de conferències del Museu del Port de Tarragona. Matemàtiques a l’Institut. Una bella eina per a una lectura del món. A càrrec de Ramon Masip i Ramon Nolla, professors de Matemàtiques de l’Institut Pons d’Icart de Tarragona

Més informació a: http://apmcm.feemcat.org/mmaca/

Twitter