SOCIETAT CATALANA DE MATEMÀTIQUES

El doctor Pere Mir va crear l’any 2003 la Fundació Cellex que dóna suport a institucions mèdiques i científiques, així com accions de de foment del talent científic entre els més joves a través de les Beques CiMs-Cellex.
La Fundació Cellex té una forta vinculació amb la SCM com entitat que dóna suport al programa Estalmat (Estímul del Talent Matemàtic), les Proves Cangur, convocades pel proper dijous 16 de març, i tots els concursos relacionats (Copa Cangur, Cangur de relats, Marató de problemes, Olitele, Olimpíada Matemàtica, Problemes a l’esprint…); també dóna suport als premis Emmy Noether, adreçats als estudiants del grau de Matemàtiques que defensen el Treball de Fi de Grau (TFG).
Des de la SCM lamentem molt aquesta pèrdua i traslladem el nostre condol a la seva esposa, familiars i amics. Ens sumem a totes les mostres d’agraïment per la seva generositat i compromís amb la recerca i el talent científic del nostre país.
Per a més informació, article a La Vanguardia del 12/03/2017 i l’escrit del professor Andreu Mas-Colell que publica a l’ARA el 13/03/2017.

Twitter