Destaquem

Jornada de presentació dels premis Baldiri Reixac a la Universitat de Vic

Benvolgudes, benvolguts,

Us fem a mans, o us fem a pantalla, la informació de la Jornada de divulgació dels Premis Baldiri Reixac d’escola catalana. ADJUNT

Tota sabem com els Premis Baldiri Reixac han contribuït a fer l’escola catalana, a millorar-la no solament en llengua i continguts sinó també amb la pedagogia renovada que ha d’atendre alhora: el desenvolupament  de l’infant o jove, la pertanyença al país i l’obertura a la cultura de tot tipus i d’arreu. Sabem que són premis de reconeixement, res que veure amb competició, que es distribueixen com més millor a les escoles, col·legis i instituts de les terres de llengua catalana.

La Fundació Lluís Carulla amb el Jurat que anualment visita i reconeix la feina de les escoles ha pensat que hi ha experiències que mereixen un premi però que la societat, i especialment els docents, mereixen conèixer-les. Per a aquest fi s’ha organitzat la jornada de difusió de la qual us adjuntem programa, enguany a la Universitat de Vic. S’anirà fent anualment en diferents localitats de les terres de llengua catalana.

La Societat Catalana de Pedagogia va acordar donar suport  a la difusió dels Premis Baldiri Reixac.

Inscriviu-vos-hi, doneu-li difusió per tal que es coneguin tan bones pràctiques pedagògiques i realitzacions d’escola catalana en llengua, continguts i aptitud. La inscripció és gratuïta; solament cal emplenar el formulari de formació permanent del Departament d’Ensenyament que reconeix l’activitat.

Confio puguem compartir la satisfacció d’haver conegut bones experiències d’aula.

Programa de la Jornada PDF

Barcelona , 3 d’octubre de 2012

Martí Teixidó

Societat Catalana de Pedagogia

president

FOTOGRAFIES DE L’ACTE

Conferència a càrrec d'Enric Queralt i Catà, guanyador del XXXII Baldiri i Reixac

Presentació de l'acte a càrrec de la Sra. Alba Espot, Directora General d'Educació Infantil i Primària, El Dr. Francesc Codina, degà de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, i la Sra. Montserrat Carulla, presidenta de la Fundació Lluís Carulla.

La SCP a les xarxes socials