2ª Jornada SCP sobre Currículum Bimodal i participació en la recerca 2014-2015

El proper dimarts 17 de juny, a les 18 h., a la seu de l’IEC (c/ Carme, 47, Barcelona) esteu convidats a la  2a. JORNADA SOBRE CURRICULUM BIMODALon es presentarà el sistema curricular que assegura substancials millores en aprenentatges i rendiment de l’alumnat i 13 centres de Catalunya que l’han experimentat enguany exposaran la seva experiència.

Per a assistir cal comunicar-ho abans a <peremarques@pangea.org> ja que l´aforament  és limitat.

 

A més a més, el curs 2014-2015 la SCP continuarà amb la recerca sobre l’aplicació del curriculum bimodal i si voleu us hi podreu apuntar.

VEGEU AQUÍ en què consisteix, què s’ha fet enguany (han participat 13 centres) i quin és el compromís si us decidiu a participar. La SCP proporcionarà formació gratuïta en el propi centre als professors.

El curriculum bimodal us situa fàcilment en un nou paradigma formatiu, més en consonància amb els temes actuals, que permet millorar els aprenentatges dels alumnes i l’assoliment d’un major èxit escolar

L’EDUCACIÓ A L’HORA

Altres activitats
  • No hi ha novetats

Ja disponible dins el Portal de Publicacions de l'IEC.

Activitats
comptador

1