XXVIè Premi Joan Profitos d’assaig pedagògic – Acte de lliurament-

La Fundació Joan Profitós, sota el patronatge de l’Escola Pia de Catalunya, i la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, es complauen a convidar-vos al lliurament del XXVIè Premi Joan Profitós d’assaig pedagògic.

Tindrà lloc el dia 11 de maig del 2016, a les 19 hores, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (Carme, 47 de Barcelona).

Logo-03566_LogoSCPVermell-85[1]

En el marc d’aquest acte, la Dra. Neus Sanmartí Puig (professora emèrita de la UAB) impartirà la conferència Cal que l’escola canviï?: per què i en què?, i es lliurarà el guardó d’aquesta edició.

Invitació acte lliurament XXVIè Premi Joan Profitós

Formalitzeu la vostra confirmació d’asssistència a través d’aquest aplicatiu:

http://www.iec.cat/jornades/joanprofitos2016.asp

Joan Profitós, escolapi, parvulista i pedagog. Autor de llibres de lectura i narracions per a infants, creador de la biblioteca pedagògica dels escolapis de Catalunya, promotor de la llengua i de la cultura catalanes, Balaguer 1892 – Barcelona 1954

La Fundació Joan Profitós de l’ Escola Pia de Catalunya ens va suggerir de sumar-nos a la promoció i difusió del premi  que vénen atorgant per estimular la pedagogia del desenvolupament integral de la persona. Atesa la coincidència de la Societat Catalana de Pedagogia com a societat científica amb aquesta orientació, la Junta de Govern en sessió de 12 de novembre de 2014  va acordar participar en l’organització del premi i en l’edició d’enguany ja forma part del Cartell de premis amb altres institucions de l’Institut d’Estudis Catalans.

Vegeu les bases de la convocatòria 2017

Relació de guardonats.

 

GALERIA LLIURAMENT DE PREMIS JOAN PROFITÓS D’ASSAIG PEDAGÒGIC,  11 maig 2016.

L’EDUCACIÓ A L’HORA

Altres activitats
  • No hi ha novetats

Ja disponible dins el Portal de Publicacions de l'IEC.

Activitats
comptador

1