Destaquem

Presentació del llibre “Pedagogia, ara”

La Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, us convida a la Presentació del llibre Pedagogia, ara de Martí Teixidó, dr.

L’acte s’esdevindrà el dimecres dia 5 de juliol a les 18.30h a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47. Barcelona.

PROGRAMA DE L’ACTE: 

18:30 h. Obertura de l’acte 

A càrrec de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans.

18:45 a 19:45 h. Diàleg sobre el llibre

 A càrrec de Marina Subirats, sociòloga, gestora pública i política catalana.

Martí Teixidó i Planas, autor del llibre.

19:45 a 20:00 h. Actuació músical.

A càrrec de Bruna Escolà, alumna de l’Escola de Músics JPC.

20.00h.  Cloenda, copa-tastet i signatura d’exemplars.

http://publicacions.iec.cat/PopulaFitxa.do?moduleName=novetats_editorials&subModuleName=darreres_novetats&idCatalogacio=27429

 

L’educació és un assumpte molt present en la vida pública del nostre país, Catalunya. Hom està d’acord que és un assumpte molt important i tothom hi diu la seva.

En general, hom coincideix en la insatisfacció. En educació, no es poden donar receptes, sinó estructures de pensament.

En aquesta obra breu se situa la pedagogia en la societat i temps actuals. Per a no reduir-la a teoria, s’aplica a una realitat, la societat catalana, però donant una estructura de fonamentació: principis,  de pensament acceptant la complexitat: tensions,  d’observació de la realitat: referents, i tot per a prendre decisions: accions, amb una perspectiva amplia: cultura.

La intenció és que mestres i professors puguin fer-se amb un mapa mental clar per a establir la relació educativa amb els infants i joves i organitzar les situacions d’aprenentatge amb ciència pedagògica. Hi ha principis i reflexions fonamentades però les decisions i accions han de ser consistents internament i coherents amb la realitat.

 

Al final de l’acte, els assistents podrem compartir un tast formatge de Maó i vi de Denominació d’Origen Catalunya, per gentilesa dels respectius Consells Reguladors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PER TAL DE FER UNA CORRECTA PREVISIÓ,  AGRAIREM CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A L’ACTE A TRAVÉS D’AQUEST APLICATIU.

http://www.iec.cat/jornades/LlibrePedagogia2017.asp

GALERIA DE FOTOS

 

La SCP a les xarxes socials