Lliurament del XXVIIè Premi Joan Profitós d’assaig pedagògic.

CONFIRMACIÓ D’ASSISTÈNCIA a través del correu-electrònic scp@iec.cat o el tel 935 52 91 02

Logo-03566_LogoSCPVermell-85[1]

Joan Profitós, escolapi, parvulista i pedagog. Autor de llibres de lectura i narracions per a infants, creador de la biblioteca pedagògica dels escolapis de Catalunya, promotor de la llengua i de la cultura catalanes, Balaguer 1892 – Barcelona 1954

Aquest premi forma part del Cartell dels premis Sant Jordi de l’Institut d’Estudis Catalans.

Martí Teixidó, pedagog dr., guardonat amb el reconeixement d’Actuació Cívica 2017 atorgat per Fundació Carulla.

Els membres de la junta de la Societat Catalana de Pedagogia, estem molt contents de fer-vos saber  que el seu president, el Dr.Martí Teixidó,  ha rebut el reconeixement  d’Actuació Cívica que atorga la Fundació Carulla de manera anual des de l’any 1983.

 

 

 

 

Els Premis d’Actuació Cívica tene per objectiu  distingir i reconèixer trajectòries vitals al servei del país. Es tracta de sis guardons que persegueixen sensibilitzar socialment a través de la tasca duta a terme per persones poc conegudes, sovint anònimes però exemplars, en diversos àmbits de la vida.

 

 

 

 

 

 

 

 

Martí Teixidó i Planas. Promotor del plurilingüisme. Per la seva trajectòria exemplar al servei de la difusió de la identitat i la llengua catalana en l’àmbit escolar i l’ensenyament no formal, la promoció del patrimoni cultural, la divulgació de la cultura tradicional i popular, l’associacionisme i el voluntariat. Destaca la presidència de la Societat Catalana de Pedagogia, on ha impulsat activitats de recerca en enginyeria social de la pedagogia i, especialment, el programa «Termòmetre Lingüístic i Marc d’Ensenyament de Llengües Vives».

 

http://www.fundaciocarulla.cat/ca/noticies/mohamed-el-amrani-filo-farr%C3%A9-ramon-faura-felip-munar-laia-serrano-i-mart%C3%AD-teixid%C3%B3-guanyen

 

 

GALERIA D’IMATGES DE L’ACTE DE LLIURAMENT

Fotografies: Llibert Teixidó  llibert.com

 

Activitats programades

  • 05.10. - 18.07.2017 |
    Totes les activitats Curs 2016-2017
    » Més informació «

Ja disponible dins el Portal de Publicacions de l'IEC.

Seminaris 30 anys

Les presentacions apareixen publicades a la RCP núm. 8.

Activitats

comptador

1