Tercera conversa pedagògica de la Societat Catalana de Pedagogia

El  dimecres 6 de maig, de 18 a 20 h, en una cafeteria propera a la seu de la Societat Catalana de Pedagogia (c/ Carme 47, BCN), tindrà lloc  la “3a conversa de la SCP”.

Temàtica: “Organitzant el curriculum: curriculum per assignatures versus curriculum per projectes”.

Presentació: Junta SCP

Relatora: Núria Rajadell

En aquestes converses, a partir d’una breu presentació inicial  per part d’un dels assistents, els participants van exposant les seves idees i s’estableix un diàleg informal a partir del qual s’arriben a una serie de conclusions que són recollides per la relatora

Per a fer la inscripció cal trametre un mail a <pere.marques@uab.cat>

Uns dies abans, s’informarà als inscrits del lloc on es desenvoluparà la conversa.

Compartir

Trobada Pedagògica i Intercanvi d’Experiències. Propostes per a millorar la pràctica docent

Benvolguts/des,

Us convidem a assistir a la Trobada Pedagògica i Intercanvi d’Experiències: Propostes per millorar la pràctica docent: Termòmetre Lingüístic (TL) i Currículum Bimodal. Recerques de la Societat Catalana de Pedagogia.

 

2015-03-15 19.21.38

Tindrà lloc el proper dissabte 11 d’abril de 9h a 14h. Com que les inscripcions han superat el previst us comuniquem que aquesta formació es farà a l’aula Magna de la UViC-UCC, Campus Torre dels Frares.

 

 

 

 

 

Activitat gratuïta reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Assistència necessària per aquelles persones que havent assistit a la jornada formativa del Termòmetre Lingüístic i havent fet l’aplicació a l’aula, vulguin completar l’acreditació de 15 hores que atorga els Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

curribimodal2014cat

 

Per a més informació accediu al següent enllaç: Propostes per millorar la pràctica docent: Termòmetre Lingüístic (TL) i Currículum Bimodal

 Descarregueu-vos el programa de mà en format pdf

 Cliqueu AQUÍ per a  formalitzar la vostra inscripció.

Organitza

ORGANITZA:

566_LogoSCPVermell-85[1]uvic

 

 

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

grup

 

 

 

 

 

AMB EL SUPORT DE:

 

logo_ensenyament[1]

 

LLiurament XXV premi Joan Profitós 2014

La Societat Catalana de Pedagogia i la Fundació Joan Profitós es complauen  a convidar-vos a l’acte de lliurament del XXV premi Joan Profitós que tindrà lloc el proper dimecres dia 13 de maig a la sala Prat de la Riba de l’ Institut d’ Estudis Catalans a les 18:00h.

SOCI_SCPLogo-03

Joan Profitós, escolapi, parvulista i pedagog. Autor de llibres de lectura i narracions per a infants, creador de la biblioteca pedagògica dels escolapis de Catalunya, promotor de la llengua i de la cultura catalanes, Balaguer 1892 – Barcelona 1954

La Fundació Joan Profitós de l’ Escola Pia de Catalunya ens va suggerir de sumar-nos a la promoció i difusió del premi  que vénen atorgant per estimular la pedagogia del desenvolupament integral de la persona. Atesa la coincidència de la Societat Catalana de Pedagogia com a societat científica amb aquesta orientació, la Junta de Govern en sessió de 12 de novembre de 2014 va acordar participar en l’organització del premi. En successives edicions podrà formar part del Cartell de premis amb altres institucions de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Adjuntem el cartell i bases de l’edició d’enguany

profitos2015

Bases-Joan-Profitós.pdf

Díptic_fundació-Joan-Profitós.pdf

 

00000004

Ja disponible dins el Portal de Publicacions de l'IEC.

Seminaris 30 anys

espais de la pedagogia 2

Activitats programades

  • 06.05.2015 | 18:00 - 20:00 h |
    Tercera conversa pedagògica de la Societat Catalana de Pedagogia
    » Més informació «
  • 13.05.2015 |
    LLiurament XXV premi Joan Profitós 2014
    » Més informació «

Activitats

comptador

1