Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web oficial de la Societat Catalana de Química (SCQ).
La Societat Catalana de Química és una associació que aglutina els químics dels Països Catalans. És una societat oberta i dinàmica, les accions principals de la qual giren entorn d’activitats educatives i científiques relacionades amb la química. La SCQ és un punt de trobada de tots els químics dels Països Catalans que pretén potenciar el paper de la química en la societat en general.

Continua llegint

Conferència Fèlix Serratosa 2018

UAB (Bellaterra), dijous 25 de gener de 2018. INVITACIÓ

 17.00 h: Presentació de l’acte

17.15 h: «Enantiocatalyzed 1,3-dipolar cycloadditions of azomethine ylides: applications to the synthesis of highly substituted prolines with biological activity», a càrrec de Carmen Nájera, de la Universitat d’Alacant 

18.30 h: «”Carbones” and “carbenes”: efficient synthetic tools», a càrrec d’Antoine Baceiredo, del Laboratoire Hétérochimie Fondamentale et Appliquée (CNRS) de la Universitat Paul Sabatier de Tolosa (França).

IQAC – CSIC (Barcelona), divendres 26 de gener de 2018. INVITACIÓ

12.00 h: «The chemistry of new stable silylenes: potential applications in catalysis», a càrrec d’Antoine Baceiredo, del Laboratoire Hétérochimie Fondamentale et Appliquée (CNRS) de la Universitat Paul Sabatier de Tolosa (França).

Continua llegint

XVII Conferència Enric Casassas

In memoriam de Xavier Tomàs

Barcelona, 20 de desembre de 2017

Horari: de 10 a 14.00 hores

Lloc: IQS Universitat Ramon Llull (Via Augusta, 390, 08017 Barcelona)

INSCRIPCIÓ OBERTA fins el 18 de desembre (L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal que formalitzeu prèviament la inscripció emplenant aquest FORMULARI TELEMÀTIC.)

 

Continua llegint