Euchems Sevilla

Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web oficial de la Societat Catalana de Química (SCQ).
La Societat Catalana de Química és una associació que aglutina els químics dels Països Catalans. És una societat oberta i dinàmica, les accions principals de la qual giren entorn d’activitats educatives i científiques relacionades amb la química. La SCQ és un punt de trobada de tots els químics dels Països Catalans que pretén potenciar el paper de la química en la societat en general.

Continua llegint

Compartir

10a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química

Imatge_diptic2

Si heu fet un treball de recerca de batxillerat, lliurat i qualificat al llarg del curs acadèmic 2015-2016, en què la química té un pes molt important, el podeu presentar en aquests premis i obtenir una menció, un accèssit (fins a tres-cents euros) o un premi (fins a sis-cents euros).

­El tutor o la tutora del vostre treball de recerca també rebrà una menció per l’ajuda i l’orientació que us ha ofert, i el vostre centre serà obsequiat amb materials didàctics per a l’ensenyament de la química.

Enguany, per primera vegada i per iniciar una nova dècada de convocatòries, els centres que presentin millors treballs rebran material de laboratori donat per Thermo Fisher Scientific.

Premi especial d’estades científiques per a l’alumnat

A més dels premis i de les mencions honorífiques, oferim als alumnes finalistes estades científiques de dues setmanes amb grups de recerca del nostre país.

Consulteu les condicions dels Premis.

La data límit de lliurament dels treballs és el 26 de febrer de 2016.

Cancel·lada fins nova data: Conferència Fèlix Serratosa 2016

Per motius familiars del conferenciant Prof. David W.C.MacMillan, s’ajornen les dues sessions de la Conferència Fèlix Serratosa 2016. Més endavant anunciarem la nova data de celebració.

Imatge_rotulacioLa Societat Catalana de Química i la Real Sociedad Española de Química es complauen a convidar-vos a les conferències emmarcades dins els actes de la 21a Conferència Fèlix Serratosa.

Tarragona, 20 de gener de 2016, a les 17.00 h
INVITACIÓ 20 gen.

Barcelona, 21 de gener de 2015, a les 12.00 h
INVITACIÓ 21 gen.

CARTELL A3

Amb el suport de Laboratorios Esteve SA, Almirall SA, la Universitat de Barcelona (Departament de Química Orgànica i Facultat de Química), la Universitat Autònoma de Barcelona, la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans, l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).