Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web oficial de la Societat Catalana de Química (SCQ).
La Societat Catalana de Química és una associació que aglutina els químics dels Països Catalans. És una societat oberta i dinàmica, les accions principals de la qual giren entorn d’activitats educatives i científiques relacionades amb la química. La SCQ és un punt de trobada de tots els químics dels Països Catalans que pretén potenciar el paper de la química en la societat en general.

Continua llegint

Vídeo i fotografies de la commemoració del Premi Nobel de Química 2018

IEC. Sala Prat de la Riba, 12 de desembre de 2018

En el transcurs de l’acte el professor Pere Clapés, de l’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC), i expert en el camp de recerca del premi Nobel 2018, pronuncià la conferència «Evolució dirigida: de C. Darwin a F. H. Arnold».

En la sessió la Societat Catalana de Química feu també un reconeixement a totes les persones que conseguiren el grau de doctor en un programa de doctorat, dins l’àmbit de la química, durant el curs 2017-2018.

 

Conferència Fèlix Serratosa 2019

UB. Aula Enric Casassas de la Facultat de Química. Dilluns 4 de febrer de 2019 / INVITACIÓ 4 feb [PDF]

16.00 h: Presentació de l’acte a càrrec d’Albert Moyano i Antoni Riera (Universitat de Barcelona)

16.15 h: «Exploring Methodologies  for the Synthesis of Natural Heterocycles», a càrrec de Víctor S. Martín (Universitat de La Laguna, Tenerife)

17.30 h: «Complex Natural Products as a Driving Force for Discovery in Organic Chemistry», a càrrec de Brian M. Stoltz (California Institute of Technology, Pasadena Califòrnia)

CRM-UAB. Auditori. Dimarts 5 de febrer de 2019 / INVITACIÓ 5 feb [PDF]

12.00 h: «The Total Synthesis of Complex Alkaloids», a càrrec de Brian M. Stoltz (California Institute of Technology, Pasadena Califòrnia)

Cartell A3

 

Organitza:

Amb el suport de: