Cicle de conferències

16a Conferència Fèlix Serratosa

Data: 24 i 25 de gener de 2011
Organitzador: Societat Catalana de Química i Real Sociedad Española de Química

Dilluns 24 de gener de 2011

17 h. — Presentació de l’acte, a càrrec dels professors Albert Moyano i Antoni Riera, de la Universitat de Barcelona.

17.15 h. — «Ligandos basados en hidrazonas y carbenos N-heterocíclicos: aplicaciones en catálisis asimétrica», a càrrec del professor José M. Lassaletta, de l’Institut d’Investigacions Químiques de Sevilla (CSIC-US).

Pausa

18.30 h. — «Toward the ideal synthesis: step economy and function oriented synthesis in first-in-class approaches to the treatment of Alzheimer’s disease and to the eradication of HIV/AIDS», a càrrec del professor Paul A. Wender, de l’Escola de Medicina de Stanford i de la Universitat de Stanford i de la Universitat de Stanford, a Palo Alto (Califòrnia).

Lloc: Aula Enric Casassas de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona (carrer de Martí i Franquès, 1-11, de Barcelona).

Dimarts 25 de gener de 2011

12 h. — «The transformative impact of new reactions: studies on new catalysts, scaffolds for drug discovery and materials for drug delivery», a càrrec del professor Paul A. Wender.

Lloc: Sala de graus de les facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (edifici C, Campus de Bellaterra).

Organitzador:

Documentació

Pòster
Invitació dilluns 24 de gener
Invitació dimarts 25 de gener

Informació de contacte: Societat Catalana de Química

Nota: L’assistència és gratuïta.

Amb el suport de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, els Laboratoris del Dr. Esteve, SA i la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans.