Jornada

«Jornada de química de Catalunya i del gran sud-oest francès / Journée de chimie de la Catalogne et du grand sud-ouest de la France»

Data: Divendres 25 de novembre de 2011
Presentació

La Secció Llenguadoc-Rosselló de la Societat Francesa de Química, organitza, anualment, una reunió per a tractar diversos aspectes relacionats amb l’àmbit de la química. Ja des del 2005, quan ens van convidar a participar-hi per primera vegada hem seguit en contacte. L’èxit d’aquella Jornada i la coincidència d’objectius de totes dues societats van conduir a proposar Barcelona com a seu de la Jornada del 2006, tal com es va fer. De nou, el 2010, la SCQ va tornar a ser-hi present, concretament a Montpeller, i es va tornar a proposar Barcelona com a seu de la propera edició, el novembre d’aquest any 2011.

Així, doncs, us convidem a participar en aquesta Jornada, la qual tindrà els objectius següents:

• Divulgar els projectes d’investigació en curs i promoure la comunicació entre els diferents grups de recerca que treballen en química a Catalunya i al sud-oest de França.

• Incitar els joves investigadors a ser els protagonistes de la transmissió del seu treball a la resta de la comunitat científica.

Programa / Formulari d’inscripció

El comitè organitzador de la Jornada us agrairà que empleneu el formulari d’inscripció. Nou termini d’inscripció: 4 de novembre de 2011.

Altres dates importants
Resums de comunicacions i pòsters: envieu-los a l’adreça de correu electrònic cristina.palet@uab.cat fins al 4 de novembre de 2011.
Elaboració dels resums [pdf]
Us recordem que disposareu de deu minuts per a la presentació oral i de cinc minuts per a la discussió.
Mida dels pòsters: amplada 80 cm i  alçada 120 cm

— Us informem que han estat admesos tots els resums de les comunicacions i dels pòsters rebuts.