Trobades

Setena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans (2012)

Data: Dijous 16 i divendres 17 de febrer de 2012
Lloc: Universitat de les Illes Balears, Palma

Cliqueu per accedir a totes les fotografies


Amb la Setena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans, la Societat Catalana de Química (SCQ) vol donar continuïtat a la sèrie de reunions científiques biennals iniciada el gener del 2000 a Sitges amb els objectius següents:

• Facilitar el coneixement dels temes d’investigació en curs dels diferents grups de recerca que treballen en química als Països Catalans.

• Incitar els joves investigadors a ser els protagonistes de la transmissió del seu treball a la resta de la comunitat científica.

• Promoure la comunicació entre els investigadors que treballen en les diferents disciplines de la química.

Per assolir els objectius esmentats, no solament és necessària la participació dels joves investigadors, sinó també la dels responsables dels grups de recerca i la de tots els químics que treballen en el món de la recerca científica. Per tot això, ens plau convidar-vos a participar a la Setena Trobada, que tindrà lloc a Palma els dies 16 i 17 de febrer de 2012.

Fotografies de la Trobada
Segona Circular / Model de resum
Inscripció via web tancada
Nota: Les inscripcions rebudes amb posterioritat al dia 16 de desembre tindran un recàrrec addicional de 30 euros i no se’n podrà garantir l’acceptació.

Comitè Organitzador:

Junta de la Societat Catalana de Química.

Comitè Organitzador Local:

Josefa Donoso Pardo, Enrique Gómez Benito de Valle, Juan Frau Munar, Joan Jesús Fiol Arbós, Miquel Barceló Oliver, David Quiñonero Santiago.

Informació

Per a obtenir informació addicional o aclarir dubtes, dirigiu-vos a:
Dr. Romà Tauler
President de la SCQ
Roma.Tauler@idaea.csic.es
Tel. 934 006 140