XXIV Debat de química a l’Institut d’Estudis Catalans

El Global Experiment de l’AIQ i la participació dels centres educatius catalans

Dia i hora: Dimecres 18 d’abril de 2012, a les 16.00 hores
Lloc: Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans

Programa

Us convidem a assistir i participar en el XXIV Debat de Química a l’IEC, organitzat per la Societat Catalana de Química i adreçat al personal docent de física i química de l’ensenyament secundari i universitari.
Enguany la temàtica del debat és la clausura del Global Experiment: l’aigua una solució química.

Com és habitual, en el decurs d’aquest acte es lliuraran els guardons de la convocatòria als Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat, dins l’Àmbit de la Química, que enguany celebren la sisena edició i que inclouen, com en la darrera edició del lliurament, estades científiques per als autors dels millors treballs. Els alumnes guanyadors exposaran el seu treball de recerca, a mode de reconeixement a la tasca que han dut a terme i  amb l’objectiu de desvetllar l’interès del públic assistent.

Formulari d’inscripció

Quota d’inscripció:
— Socis de la SCQ: gratuïta
— No-socis: 6 euros

Fotografies