Tercerca jornada ‘Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental’

Programa i sol·licitud d'inscripció

Aprofitant el Dia Mundial del Medi Ambient, la tercera edició de la jornada Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental té per objectiu donar a conèixer temàtiques ben diferenciades i de caire multidisciplinari. Es parlarà de l’explotació dels recursos naturals, com ara els bivalves del delta de l’Ebre; de la contaminació per legionel·la, un bacteri que causa malalties infeccioses; dels efectes dels contaminants en organismes, i del tractament de residus. També es parlarà de la contaminació atmosfèrica i de la xarxa de control que es duu a terme a Catalunya, i es tractaran temes relacionats amb el canvi climàtic i l’empremta del carboni.      

        

Dia i hora: Dimarts 5 de juny de 2012, de 9.00 a 14.00 hores
Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona)      

Comitè organitzador
Departament de Química Ambiental, IDAEA-CSIC      

Amb el suport de  
Dones d’Avui.Cat
Institut Català de la Dona
CETaqua
Societat Catalana de Química, IEC