XII Conferència Enric Casassas

     

Química analítica i fotònica avançada

Díptic

Díptic informatiu

Dimarts 11 de desembre de 2012
 
CONFERÈNCIA
Horari: de les 9.30 a les 13.15 h
Lloc: Sala d’actes de l’edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona Tech UPC)
(Pl. d’Eusebi Güell, 6, de Barcelona)
 
VISITA ICFO-INSTITUT DE CIÈNCIES FOTÒNIQUES
Horari: de les 16.00 a les 18.00 h
Adreça: Av. de Carl Friedrich Gauss, 3, de Castelldefels
 
 
Aquesta vegada, la Conferència Enric Casassas està dedicada  a les perspectives, aplicacions i solucions que les ciències fotòniques i les tècniques espectrofotomètriques aporten als camps de la química industrial i ambiental. Volem proporcionar una visió dels fonaments d’aquestes noves tècniques i tecnologies de mesura, del tipus d’informació que proporcionen i de com es poden utilitzar en diferents camps: des de la recerca en nous materials fins a la mesura i quantificació en processos industrials o ambientals.
 
INSCRIPCIÓ
L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal que formalitzeu la vostra inscripció abans del 10 de desembre emplenant aquest FORMULARI.
  
Organitzat per: Societat Catalana de Química, Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans, i Departament d’Enginyeria Química de la Universitat Politècnica de Catalunya
 
Amb el suport de: Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) de Girona, Departament de Química de la Universitat de Girona, Departament de Química Ambiental de l’IDAEA-CSIC de Barcelona, Departament d’Enginyeria Química de la Universitat Politècnica de Catalunya, Departament de Química Analítica de la Universitat de Barcelona, Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona, Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la Universitat Rovira i Virgili, Departament de Química de la Universitat de Lleida i Grup d’Estadística Aplicada de l’Institut Químic de Sarrià de la Universitat Ramon Llull
 
Comitè organitzador:
Joan DE PABLO
Adriana FARRAN
Ignasi CASAS
José Luis CORTINA
Romà TAULER
 
 
Societat Catalana de Química – Institut d’Estudis Catalans (scq@iec.cat)