Conferència Fèlix Serratosa 2013

 

La Societat Catalana de Química i la Real Sociedad Española de Química es complauen a convidar-vos a les conferències emmarcades dins els actes de la 18a Conferència Fèlix Serratosa.   

Cartell - A3

Dilluns 21 de gener de 2013

17.00 h

Presentació de l’acte a càrrec del professor Àngel Messeguer, de l’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC – CSIC). 

17.15 h 

«RMN y reconocimiento molecular: Interacciones carbohidrato-proteína», a càrrec del professor Jesús Jiménez Barbero, del Centre d’Investigacions Biològiques (CIB-CSIC).   

Pausa    

18.30 h

«Enriching Chemical Space to Drug Undruggable Targets», a càrrec de David R. Spring, professor del Departament de Química de la Universitat de Cambridge.   

Lloc: Sala d’actes del Centre d’Investigació i Desenvolupament del CSIC (carrer de Jordi Girona, 18, de Barcelona).   

Invitació   

    

Dimarts 22 de gener de 2013

12.00 h

«The Search for New Antibacterials Using Diversity-Oriented Synthesis», a càrrec de David R. Spring, professor del Departament de Química de la Universitat de Cambridge.   

Lloc: Auditori de l’Institut Català d’Investigació Química (avinguda dels Països Catalans, 16, de Tarragona).   

Invitació   

 

Amb el suport de l’Institut de Química Avançada de Catalunya, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans i l’Institut Català d’Investigació Química.