7a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química

Díptic informatiu

 

GUARDONATS 2013

Ofert als alumnes de batxillerat que han desenvolupat un treball de recerca que tracti sobre un o diversos aspectes de l’àmbit de la Química i que hagi estat lliurat i qualificat al llarg del curs acadèmic 2012-2013.

La dotació del premi és de sis-cents euros i poden concedir-se fins a dos accèssits. Així mateix, la SCQ pot atorgar una menció als treballs finalistes.

La data límit de lliurament dels treballs és l’1 de març de 2013.

La resolució dels Premis es farà pública abans dels 22 de març de 2013.

Els premis es lliuraran en el decurs del XXV Debat de Química a l’IEC, que és previst que es faci el dimecres 10 d’abril de 2013.

Cal que formalitzeu la inscripció emplenant el següent   FORMULARI.

Consulteu el díptic amb les condicions del Premi.

 

Premi Especial d’Estades Científiques per a l’Alumnat

A més dels premis i de les mencions honorífiques, oferim estades científiques de dues setmanes als millors treballs.

Els centres que col·laboren amb la Societat Catalana de Química (SCQ) per a oferir aquestes estades científiques són: l’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC), l’Institut de Diagnosi Ambiental i d’Estudis de l’Aigua (IDAEA-CSIC), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), la Facultat de Farmàcia i la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona (UB), l’Institut  Químic de Sarrià (IQS-URL), el Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Institut de Tècniques Energètiques de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Departament de Química de la Universitat de Girona (UdG), el Departament de Química de la Universitat de Lleida (UdL), la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), entre d’altres.