Debat públic del document de treball de Química

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball de Química. L’informe ha estat redactat per Salvador Alegret, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

 

Els investigadors de l’àrea de Química tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 15 de març de 2013,  per a deixar un comentari al Bloc de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, el redactor de l’informe estudiarà els comentaris rebuts i tancarà definitivament el text, que serà preparat per a editar.

 

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

 Observatori de la Recerca (OR-IEC)
Coordinador: Llorenç Arguimbau