V Jornades sobre l’Ensenyament de la Física i la Química. Allargament del termini de presentació de comunicacions (30 setembre)

Benvolguts / Benvolgudes,

Us recordem l’adreça web on heu d’enviar les comunicacions (orals i pòsters) per a  les V Jornades sobre l’Ensenyament de la Física i la Química, que se celebraran a la seu de l’IEC i del Cosmocaixa de Barcelona: http://taller.iec.cat/teq/propostes2013.asp.

V_Jornades_Ensenyament-Imatge_formulari

 

Per a poder participar en les Jornades amb una comunicació, cal emplenar el formulari d’enviament que trobareu en el web esmentat. El nou termini d’enviament per a emplenar el formulari  és el 30 de setembre de 2013. Hi han de constar les dades de la comunicació (inclosa l’àrea, que pot ser física o química) i un resum breu (màxim 200 caràcters, sense espais).  

El resum complet, el text del qual es publicarà en el llibre d’actes al Portal de Publicacions de l’IEC amb l’ISBN corresponent, es pot enviar adjunt a la mateixa adreça web en el moment d’emplenar el formulari, o en dies posteriors, o bé en el termini d’una setmana després que s’hagi notificat a l’autor de contacte l’acceptació de la comunicació. Les normes per a la redacció del text del resum complet les trobareu en el mateix web de l’enviament. Us podreu inscriure a les Jornades un cop s’hagi acceptat la comunicació.

La sessió de comunicacions, tant orals com els pòsters, se celebrarà la tarda del dijous 7 de novembre de 2013 a l’Institut d’Estudis Catalans.

Podeu trobar el programa provisional de les V Jornades sobre l’Ensenyament de la Física i la Química en el mateix web de l’enviament de comunicacions, o en el web http://www.cdl.cat/v-jornades-sobre-l%E2%80%99ensenyament-de-la-fisica-i-la-quimica, així com les normes per a l’enviament del resum complet.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l’adreça electrònica següent: scq@iec.cat.

Us convidem i animem a participar-hi!

Una resposta a V Jornades sobre l’Ensenyament de la Física i la Química. Allargament del termini de presentació de comunicacions (30 setembre)