Conferència Fèlix Serratosa 2014

La Societat Catalana de Química i la Real Sociedad Española de Química es complauen a convidar-vos a les conferències emmarcades dins els actes de la 19a Conferència Fèlix Serratosa

Conf_Felix_Serratosa_img_cartelL-2

Dilluns 20 de gener de 2014

17.00 h

Presentació de l’acte a càrrec de Jordi Bartrolí, degà de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, i de Rosa Maria Ortuño, directora del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona.

17.15 h

«Quinones and quinols in synthesis of natural products and molecular switches», a càrrec de Carmen Carreño, professora de la Universitat Autònoma de Madrid.

Pausa

18.30 h

«Cross-fertilization in between methods and bioactive complex molecules», a càrrec de Janine Cossy, professora de l’École Supérieure de Physique et de Chimie Industrielles de la Ville de Paris.

Lloc: Sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (edifici C. Campus de Bellaterra).

INVITACIÓ

 

Dimarts 21 de gener de 2014

12.00 h

«Synthesis of heterocyclic compunds with biological activity», a càrrec de Janine Cossy, professora de l’École Supérieure de Physique et de Chimie Industrielles de la Ville de Paris.

Lloc: Sala d’actes de l’Institut d’Investigacions Químiques i Ambientals de Barcelona del Consell Superior d’Investigacions Científiques (carrer de Jordi Girona, 18, Barcelona).

INVITACIÓ

 

 

Amb el suport de:

Conf_Felix_Serratosa_img_SUPORT