Premi de la Societat Catalana de Química 2014

Dimarts 22 d’abril, la Sala Prat de la Riba acollí l’acte de lliurament dels trenta-nou premis i borses d’estudi inclosos dins del LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi.

La Societat Catalana de Química, a proposta d’una ponència integrada per Josep Bonjoch, Santiago Álvarez i Jordi Llorca, acordà atorgar el Premi de la Societat Catalana de Química corresponent a l’any 2014 a la senyora

Verònica Postils Ribó

pel treball

Electrurs. Els composts del demà.

Joandomènec Ros, president de l’IEC, fou l’encarregat d’obrir l’acte, i Jordi Porta, guanyador del Premi Catalunya de Sociologia, parlà en nom dels premiats. La cloenda fou a càrrec d’Øivind Andersen, president de la Unió Acadèmica Internacional ―a què pertany l’IEC des de 1922― que també presidí l’acte. En total, en aquesta edició, l’import dels premis i de les borses d’estudi suma prop de cent trenta-quatre mil euros. Podeu consultar la relació dels treballs premiats en aquest enllaç.

premiats_sant_jordi_iec_2014_petita

 

 

 

 

 

Fotografia dels premiats (crèdit: Jordi Pareto/IEC)