JGSO 2015

Journée Grand Sud-Ouest 2015 / Jornada Gran Sud-Oest 2015

27 Novembre 2015, Montpellier / 27 de novembre de 2015, Montpeller

Imatge_JGSO2015-2

 

La Secció Llenguadoc-Rosselló de la Societat Francesa de Química (SCF), organitza, anualment, una reunió per a tractar diversos aspectes relacionats amb l’àmbit de la química. L’any 2005 va convidar la Societat Catalana de Química (SCQ) a participar-hi i des de llavors les dues entitats han estat sempre en contacte.

L’èxit d’aquella Jornada i la coincidència d’objectius de totes dues societats van conduir a proposar Barcelona com a seu de la Jornada del 2006, tal com es va fer. De nou, el 2010, la SCQ va tornar a ser-hi present, concretament a Montpeller, i el 2011 Barcelona fou la seu de la següent edició.

Enguany la Societat Catalana de Química torna a col·laborar-hi.

Si esteu interessats a participar-hi, podeu consultar la informació de la jornada en el següent WEB. Els socis de la SCQ disposen de quotes d’inscripció reduïdes.