Secció de Joves de la SCQ i EYCN

Ha estat sempre voluntat de la Junta de la Societat Catalana de Química promoure la constitució d’una Secció de Joves que organitzi activitats pròpies i activi la participació dels joves a les activitats de l’EuCheMS, concretament a l’European Young Chemists’ Network (EYCN). Tot i les limitacions en els recursos econòmics, la Secció de Joves podria disposar d’una partida específica en el pressupost de la SCQ.

En la darrera Trobada de Joves Investigadors es va fer una crida a la participació, però no s’ha rebut encara cap resposta. Amb la voluntat, doncs, de catalitzar el procés de creació de la Secció de Joves de la SCQ us proposem una enquesta (no us prendrà més de 2 minuts).

L’enquesta va dirigida a totes les persones menors de 35 anys, socis/sòcies o als que encara no ho són però tenen inquietuds, i que han participat o no a la darrera Trobada de Joves. Us preguem que en feu la màxima difusió a totes les persones interessades. L’enquesta estarà oberta durant una setmana.

Enllaç a l’enquesta: http://goo.gl/forms/7DaF2vjTjd